Må bättre – börja träna!

Sitter och läser  en träningsbilaga till Blossom Magazine. Klart intressant läsning. Vårdguidens chefsläkare Henrik Almkvist har konstaterat att "ofta kan fysisk aktivitet ge lika bra eller till och med bättre effekt än läkemedel." Fysisk aktivitet på recept används i allt större utsträckning för att behandla exempelvis övervikt, led- och muskelproblem, högt blodtryck eller depression. Så oavsett från vilken nivå man startar, så är träning välgörande för din hälsa.

Om du tränar 1-2 pass/vecka så underhåller du din nuvarande kondition.

Om du tränar 3-4 pass/vecka så förbättrar du din kondition.

Så det är bara att välja vilken ambitionsnivå du ska ha. Hur som helst – börja motionera, även om du börjar i det lilla. Det ger effekt!

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.