Dörrknackning med Moderaterna i Umeå

Igår återupptog Moderaterna i Umeå kampanjandet med dörrknackning. Under hösten kommer vi att fokusera på äldrefrågor. Vi besöker olika bostadsområden, knackar dörr och gör det möjligt för umeborna att komma med synpunkter på den politik som vi ska driva lokalt i Umeå. I oktober arrangerar vi en träff med pensionärsföreningar, därefter kommer vi att ha såväl traditionella kampanjer utanför köpcentra som studiebesök vid äldreboenden. Och som sagt – dörrknackning.

Igår var vi på Teg. På bilden syns jag själv, Tina Ledin och Sofia Ekman. Den som skötte kameran var vår partiombudsman Anna-Karin Jonsson Berg som också deltog i dörrknackningen. Bilden togs innan det började regna så mycket, ska väl tilläggas 🙂

Under hösten fortsätter vi kampanjandet. De blå M-jackorna kommer synas mycket i Umeå!

Etiketter: , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Anders Ågren

    Svar till lf (2011-09-20 17:12)
    Tja, skärpan på bilden kanske inte var den bästa, men man ser i alla fall vilka det är 🙂 Det är väl bra att politiker är ute och lyssnar till umebornas synpunkter? Det finns ju partier som bara visar sig när det är ett valår – vi försöker vara närvarande under hela mandatperioden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.