Ny vecka

Så var det full fart direkt från morgonen. Har suttit och jobbat undan lite på stadshuset nu på morgonen, och förberett lite inför dagens sammanträden. 0-gradigt var det när jag cyklade hit.

Idag börjar vi med en träff för Alliansen Umeå. Vi ses en gång i månaden – dagen innan kommunstyrelsen sammanträder – för att gå igenom aktuella ärenden i styrelser och nämnder. På plats är traditionellt gruppledare, politiska sekreterare och de som blivit valda till viceordförande i styrelser och nämnder.

Sen fortsätter det med sammanträde för styrelsen i Umeå Kommunföretag AB, samt ett kvällsmöte med den moderata kommungruppen i Umeå. Skulle tro att jag är hemma nån gång efter kl. 21 i afton. Full fart.

På återhörande!

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Anders Ågren

  Svar till Lisbet Olofsson (2011-10-17 08:05)
  Tyvärr är det i många stycken det pris man betalar för att engagera sig politiskt.

  Men jag gör mitt bästa för att, i de forum jag själv kan påverka, ha så korta och effektiva möten som möjligt. Försöker också samordna interna partimöten, så att istället för att ha exempelvis möten tre kvällar i rad med olika styrelser/arbetsgrupper lägger vi alla möten efter varandra samma kväll. Då ”räddar” man några kvällar. Har också slutat lägga möten på helgerna (när jag själv kan bestämma.

  Så jämfört med hur det såg ut när jag själv började engagera mig politskt, så har det förbättrats mycket.

  Men det lever fortfarande kvar inom politiken en uppfattning om att den som har ”flest, och längst möten” är den bäste politikern. En sjuk inställning, men dessvärre vanligt förekommande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.