Årets sista fullmäktige

Nu har vi kört igång årets sista kommunfullmäktigesammanträde.

Dagordningen är ganska tunn, men däremot finns det ett antal interpellationer som lär väcka diskussion. Såväl frågan om det planerade badhuset som frågan kring tobaksfri arbetstid, och hur socialdemokraterna egentligen definierar detta.

Hörde imorse om att uppgörelsen om badhusets placering var bruten. Detta enligt mediaupgifter. Nu verkar det oklart om det verkligen är så. Ska bli intressant att höra hur partierna ställer sig i debatten som snart drar igång om badet.

Vi moderater är inte de som bryter en ingången överenskommelse, men om ett eller flera partier hoppar av så är ju hela projektet i fara.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.