Arbete och välfärd hänger ihop!

Den här annonsen med Alliansen i Umeå är införd i dagens VK och VF. Vi behöver ju fler jobb för att trygga vår gemensamma välfärd och pensionerna! Att införa sex timmars arbetsdag och tvinga människor att dela på jobben och gå ner i lön, är fel väg att gå. Men skillnaderna i politik blir nu mycket tydlig.

Socialdemokraterna i Umeå går tyvärr åt vänster.

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. GossenRoda

    Visste inte att Alliansen i Umeå ägnade sig åt presstöd, varför annars denna annons, kvalificerad snömos!

  2. Anders Ågren

    Svar till GossenRoda (2012-01-28 11:45)
    Vi brukar annonsera ett par gånger per år, som komplement till insändare, debattartiklar, bloggar och annat. Huruvida det är att beteckna som ”snömos” är upp till var och en att bedöma – vi har som du förstår en annan uppfattning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.