Välbesökt Morgonpass på Äpplet

Inser att man inte längre är van vid lite minusgrader….. Termometern står på -18 och det är ju vanligtvis inte jättekallt. Men då det varit så pass varmt iövrigt i vinter så blir man ju nästan "chockad" av kylan när det blir så här. Att döma av kommentarer tidigare på morgonen bland några av gästerna på Morgonpasset så var jag inte ensam om den uppfattningen.

Idag var det förövrigt nytt rekord på arrangemanget Morgonpasset. Över 200 personer var på plats på Restaurang Äpplet. Näringslivsföreträdare, politiker, tjänstemän, studenter – alla hade slutit upp till ett frukostseminarium som denna gång gästades av Cecilia Hermansson, chefsekonom på Swedbank, som redogjorde för läget i väldsekonomin och prognoser för den fortsatta utvecklingen. Många orsosmoln och osäkerheter.

Det gäller att ha ordning på ekonomin. Jag är glad över att bo i Sverige.

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.