Bra stämning på Sverigemötet i Örebro

Tydligen är vi närmare 2000 moderater på plats i Örebro, och våra årliga kommundagar som numera går under namnet Sverigemötet. Riktigt bra stämning. Igår höll bl.a. statsminister Fredrik Reinfeldt tal (bilden ovan. Temat var: Jobben, jobben, jobben.

Under dagarma erbjuds möjligheterna att gå på olika seminariepass. Lyssnade till finansmarknadsminister Peter Norman, som talade om finansiella läget, det kommunala utjämningssystemet m.m.

Ett annat pass handlade om moderaterna och jämställdheten. Fick glädjande rapporter från det seminariet om att Moderaterna i Umeå och Västerbotten lyftes fram som goda exempel, när det gällde att öka den kvinnliga representationen bland våra förtroendevalda. Vi har jobbat målmedvetet med detta och uppenbarligen varit framgångsrika.

Från Västerbotten är det förövrigt 23 moderata förtroendevalda på plats från såväl kommun-, landsting- som riksdagsnivå.

På återhörande!

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. leif

    Jag skulle också vara på gott humör om jag var Moderat, ni har ju trots allt lyckats med det ni tog makten för. Ni har lyckats med att utförsäkra fler sjuka. Återinfört slaveriet genom Fas3 och förpassat svaga människor till ett liv utan ersättning. Allt är frid och fröjd i Anders och Edwards liv

  2. lf

    Jag gratulerar till en bra stämning.Jag har ända sen före valet grunnat på vad bra stämning står för.
    Före valet var Ågren och Riedel ute och kampanjade.Var man än kom så var stämningen på topp,ungefär som 1900-talets religiösa väckelsemöten.Att det är bra stämning bland ledamöterna är bra, men om det försöker inbilla väljarna att deras politik också är bra (utifrån detta) då har man tagit till sig ett billigt politisk knep.Detta har de andra politiska partierna insett inte håller.Moderaterna har kommit till vägs ände.
    Ökade klyftor,ökad arbetslöshet,ökad barnfattigdom,allt detta hör ihop och nu har väljarna genomskådat detta.Detta kan ses i vikande opinionssiffror.Dessutom blir det allt svårare att skylla på tidigare regering

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.