Styrelsemöte med SKL i Stockholm

Idag sammanträder vi i styrelsen för Sveriges Kommuner och Landsting (SKL). Fotot ovan är taget från högsta våningen i förbundets hus – några meter bort från sammanträdesrummet – med en fin utsikt över Stockholm.

På den 26 punkter långa dagordningen idag står bl.a. årsredovisningen 2011, positionspapper om Skolans roll, en rad remissyttranden samt överläggningar med kommittéordförande Nils Öberg som leder Polisorganisationskommittén.

Gårdagen ägnades åt interna partiöverläggningar, bl.a. med alla moderata företrädare i de olika beredningarna inom SKL. Övriga västerbottensmoderater som har uppdrag i SKL är landstingsråd Nicklas Sandström och Nordmalings M-gruppledare Ingalill Jonsson. Brukar normalt försöka hinna med ett gympass på hotellet när jag är nere i samband med SKl, men igår hann jag inte. Det blev istället en kväll med företrädare för Alliansen i Stockholms läns landsting, med middag på Graverska huset. (bilden nedan)

Trevlig fredag på er!

Etiketter: , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.