Dags att vi moderater ökar takten!

Igår hade vi överläggningar på det moderata partihögkvarteret på Schönfeldts gränd i Gamla Stan, Stockholm. På plats var vår partiledare Fredrik Reinfeldt, den nye partisekreteraren Kent Persson och landets moderata länsförbundsordföranden.

Temat var valet 2014 och vägen dit. Bra diskussioner om nuläge, opinioner, Alliansen, oppositionen, sakfrågor, strategier m.m. Vi står inför en rad utmaningar de kommande åren.

Jag är glad att partiledningen tydligt markerar att vi som parti måste öka takten, bli mer aktiva och träffa ännu fler människor. Det är precis vad vi redan har börjat med i Umeå och Västerbotten: vi moderater har redan börjat med dörrknackning, vi håller på med verksamhetsbesök för fullt, liksom kampanjer utanför affärer och köpcentrum.

Det är långt kvar till valdagen i september 2014, men valrörelsen är redan över oss. Nu är det bara att vi ökar takten!

 

Etiketter: , , , , ,

En kommentar

  1. lf

    Jag blir oroad,ni skall öka takten,då ni istället skall minska takten och fundera på alla gamla felaktiga förslag som ni genomdrivit mot vanliga människor.Det är nog hellre en tid för eftertanke som ni bör ägna er åt.
    Reinfeldt ju oroad.Om ledaren är oroad, då bör du också vara oroad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.