Reinfeldt i SVT2 Agenda ikväll

Dagens TV-tips är att kolla in SVT2 Agenda kl. 21.15, då statsminister Fredrik Reinfeldt är på plats i studion för att diskutera om den fördjupade krisen i Europa och jobbfrågan. Det är bra att den frågan kommer upp till mer diskussion. Inte minst är det viktigt att se vad de olika partierna har för förslag för att minska utanförskapet och nå full sysselsättning.

För övrigt var det en lyckad och trevlig Kulturnatta även detta år. Härligt med så många glada umebor i rörelse i centrum. En imponerande bredd av arrangemang och aktiviteter. för såväl unga som gamla. Dessutom en lugn kväll, enligt polisen, utan några allvarligare tillbud.

 

 

 

Etiketter: , ,

En kommentar

  1. Erik

    Ska bli spännande om han tvingas ta tillbaka det han sa om att ”etniska svenska mitt i livet har en låg arbetslöshet”, en otvetydig sanning men mycket obehaglig för PK-folket.

    Om han backar på det uttalandet har (m) förlorat min röst för gott…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.