Träning i sommar

Under våren har jag inte riktigt hunnit med att träna så mycket som jag hade tänkt mig. Därför är det skönt när sommaren kommer med lite mer fritid – liksom förra sommaren tänkte jag försöka träna så mycket som möjligt. Man orkar mer och mår bättre helt enkelt. Så kortet på IKSU Sport kommer att nyttjas flitigt under kommande veckor.

Det här är ett av rummen på IKSU där jag misstänker att en stor del av tiden kommer att tillbringas, i alla fall när/om det är dåligt väder ute: lokalen "Wien" där man kör Indoor-walkingpass. Jag och min fru Åsa (bilden ovan) brukar träna tillsammans, och det blir faktiskt så mycket skojigare då.

Nåväl. Vem vet – vi kanske ses på IKSU i sommar? På återhörande!

Etiketter: , , , , , , , , , ,

En kommentar

 1. Urban Bengtson

  Tänk att också kunna simma i Sveriges modernaste 50:a på IKSU, dessutom med utvecklingsmöjligheter. Antingen enbart för simmandet eller att efter ett gympass kunna bada ut.

  Eller att anhörig/kompis följer med och passar på att simma. Eller titta in på en simtävling, allt från en breddtävling för de yngsta eller ett SM med landets bästa.

  Precis som det hade blivit på Nolia om 50:an kommit där som simsporten ville för att få samverkan med andra idrotter, det som nu fås bäst på IKSU, men inte alls på Nannakvarteret.

  Tänk dessutom om upplevelsebad kombineras här och ökar attraktionen för hela campusområdet, bra särskilt nu när Umeå universitetsstad kommer och området blir alltmer centralt i Umeå, intill fritidsområde och nära Nydala, plus kommunikationsnära till bussar, Botniabanan, nya Kolbäcks-E4:an och flyget!

  Som kan betalas, till en del, med den alternativintäkt (kanske uppåt 100 mkr) som fås genom att Nannakvarteret erbjuds intresserade aktörer som får komma med sina uppslag att utveckla grusplanen vid Mimerskolan.

  Läs min bok, Umeås Bad Historia och Framtidens Simning och mina, idag, 50 bloggar om Nannabad och Campus Simarena (där f ö moderaterna spelat en positivt historisk roll och kan så göra fortsättningsvis med omtänkande, det är aldrig för sent).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.