Stora Nolia i Piteå 4-12 augusti

Imorgon öppnar portarna till Noliamässan – denna gång i Piteå. Själv kommer jag åka upp åtminstone en gång, men vi får se om det kanske blir någon ytterligare dag den kommande veckan.

Vanligtvis, när Stora Nolia är i Umeå, brukar vi ha en gemensam monter med moderaterna i Västerbotten och moderaterna i Umeå, och då brukar man oftast vara upptagen med att stå i den egna montern. Därför brukar jag tycka att det är kul att åka till Piteå så att man även i lugn och ro kan gå runt och titta på andra utställare på området också.

Ska du också till Nolia i Piteå? Programmet hittar du HÄR!

Etiketter: , , , ,

En kommentar

  1. Jan Nilsson

    Du stöder väl lokalt näringsliv och åker med Göstas buss? 350 pix med inträde. 8 kronor milen, knappt 6 kronor om du räknar med att inträdet ingår. Umgås med Umeås medborgare, blogga, twittra, läs VK eller sov under resan. Landa inne på området, utan köer.
    Tänk på dig själv och miljön och åk buss! 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.