Dags att öka tempot igen!

Har haft en riktigt bra sommar. Det har blivit mycket träning och bokläsning under några veckors tid – senaste boken jag läste färdigt var Wennstams "Dödergök" och jag har just börjat läsa Theorins "Blodläge".

Nu har det blivit dags att öka aktivivteten på den politiska fronten igen. Det blir ju ganska naturligt så att lugnet inträder under sommarveckorna, men i och med den här veckan så är det full fart igen.

Idag är jag på stadshuset för att förbereda en rad möten kommande veckor – imorgon är det första sammanträdet med såväl kommunstyrelsens arbetsutskott som kommunstyrelsens näringslivs- och planeringsutskott. Många intressanta ärenden på dagordningen.

Vi har att se fram emot en händelserik höst. Vi ses & hörs!

 

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.