Swedish Beach Tour Umeå 2012

Ett av Umeås mest uppskattade, och årligen återkommande, evenemang är i gång. Swedish Beach Tour. Det här är tolfte året i rad som vi får njuta av beachvolley i centrum. Mitt på Rådhustorget pågår spelen nu fram t.o.m. lördag och jag kommer självklart att vara på plats i den mån jag hinner mellan andra möten och åtaganden dessa dagar. Nu, liksom tidigare år.

Bilden ovan är från förra årets turnering. Vi håller nu tummarna för att det blir riktigt bra väder, så att det verkligen blir den folkfest det brukar vara. År 2010 var det publikrekord med 24 100 besök under de fyra dagarna. Kan vi slår det den här gången?

Genom åren har det från olika håll gnällts på det här arrangemanget, och man har på olika sätt försökt sätta käppar i hjulet för det.

Fullkomligt ofattbart. Det här är ett av de bästa arrangemangen som äger rum i Umeå, och från Umeå kommuns sida så ska vi verkligen vara glada över att det finns sådana engagerade och proffessionella arrangörer.

Bara att njuta av stämningen och matcherna! 

Etiketter: , , , , ,

En kommentar

  1. Bergis

    Vem vill se överspända slynglar som tror dom är uber-coola ockupera torget i en vecka ackompanjerat med uber-cool musik?
    Svar: Dom som inte har något liv, Och det är många som inte har någpt eget liv i den här stan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.