Ovärdig lågvattenmärke av Holmlund på bloggen

När man trodde att man hade läst det mesta, så läser man kvällens inlägg av Lennart Holmlund på hans blogg.

Först tar han med rätta upp de oacceptabla dödsskjutningarna av strejkande arbetare i Sydafrika. Men sen kopplar han detta till att det numera är ett bevis för att det förs klassisk högerpolitik (!) i Sydafrika. Trots att det är ANC som styr och de kan knappast betraktas som höger.

Sedan kommer ett ofattbart lågvattenmärke: Holmlund menar att det är så där centern vill att det ska vara i Sverige. Han skriver att Centerpartiet vill  införa samma system i Sverige, som när de vita förtryckte de svarta i Sydafrika. Alltså införa en form av apartheid i Sverige.

Hur lågt är det möjligt att sjunka i den politiska debatten? Holmlunds blogginlägg denna afton är pinsamt, okunnigt och ett obehagligt lågvattenmärke. Även med Lennart Holmlunds mått mätt.

Tips från coachen: Kanske dags för en längre bloggpaus, Holmlund?

Etiketter: ,

3 kommentarer

  1. Åke

    Hur kommer det sig att lennart Holmlund har en blogg men bara släpper igenom poitiva kommentarer? Lennart är passé och en tragisk människa. Ni moderater måste rycka upp er så vi får bort denna stofil som kommunalråd!

  2. Bergis

    Maud Olofsson ville t.o.m lagstifta för försämrad strejkrätt.
    Centerpartiet vill försämra strejkrätten. Då kommer vi till ett exempel. Anta att centerpartiet gjort strejker olagliga i framförallt småföretag. En hel hop arbetare i företag X väljer ändå att lägga ner arbetet. Arbetsgivaren ringer efter polisen eftersom strejken är olaglig. Arbetarna fortsätter ändå strejka och försätter bolaget i blokad. Polisen kommer men arbetarna gör kraftigt motstånd. Polisen tvingas skjuta för att skingra dom arga arbetarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.