Företagsbesök, SKL, kommittémöte och träningsvärk :)

Igår var det en riktigt intressant dag med möte om besöksnäringen och dess potential, vidare företagsbesök hos COOP Forum och Atea i Umeå. Härligt att se vilken entusiasm, framtidstro och tillväxt det är i många företag som är verksamma i vår kommun.

Idag då? Tja, på programmet står möten och informationer på Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) i Stockholm: gruppmöte med moderaterna nu på morgonen, genomgång av beredningarnas och styrelsens ärendelistor m.m.

Under dagen kommer vi också att ha det första mötet med den kommitté som moderaternas partistyrelse har utsett för att göra en översyn av partiets rekryterings- och nomineringsregler inför nästkommande val; en kommitté där jag själv är vald till ordförande. Sammanträdet äger rum på Moderaternas hus i Gamla Stan. Vi kommer att jobba i ett högt tempo och återrapportera kommitténs arbete till partistyrelsen i mars 2013.

Full fart, precis som det skall vara. Kan förövrigt konstatera att jag har en himla träningsvärk efter gårdagens två pass med IW och CXWORX. Men det är – på sitt sätt – en angenäm känsla 🙂

Vi hörs!

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.