Missa inte chansen att……

………få läsa det senaste numret av Nordsvenskan, medlemstidning för Moderaterna i Västerbotten. För oss medlemmar så kom ett rykande färskt nummer i brevlådan i går.

I vår tidning kan du läsa om vad som är aktuellt för moderaterna under kommande månader i Västerbotten, man kan också läsa om mycket av de arrangemang som varit i våra lokalföreningar under den senaste tiden. För er som ännu inte är medlemmar går det alldeles utmärkt att även läsa den på vår hemsida.  Du kommer rätt genom att klicka HÄR.

Men enklast är naturligtvis att du går med i Moderaterna. Vårt M-länsförbund ligger för närvarande på andra plats i landet när det gäller andelen nyvärvade medlemmar för året så varmt välkommen som medlem i ett vinnande lag – mot valseger 2014!Instruktioner om hur du blir medlem finner du här.

Etiketter: , , , , , ,

En kommentar

  1. lf

    Av vilken anledning skall man gå med i moderaterna? Du och Riedel skriver en massa bloggar,men ni för ju ingen dialog med presumtiva väljare.Ni framför ert budskap och sen är det tydligen att man skall rätta sig efter det.
    Då det gäller kampanjen på gator och torg så låter det som om ni bara träffar glada och trevliga människor som diggar er politik.
    Hur trovärdig kan man vara? Bloggen är mera avslöjande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.