Umeågalan 2012 idag!

Så är det dags för en av årets höjdpunkter i Umeå – näringslivsgalan, som går under namnet Umeågalan.

Galan, som startade år 2004, arrangeras gemensamt av : Företagarna Umeå, Marknadsföreningen i Umeå, Umeå kommun, Umeå universitet, Västerbottens Handelskammare, Almi Företagspartner Nord, Umeå Fabriks- och Hantverksförening.

I år är lokalerna fyllda till bredden och det är tydligen deltagarrekord: 780 personer.

Under dagen och kvällen kommer vi dels att få se hur framgångsrika företagare i Umeå uppmärksammas och får priser, dels kommer vi att få lyssna till intressana föredrag. Bland talarna nu i eftermiddag finns Alf Rhen och Laila Bagge på programmet. Även Sverker Olofsson är på plats och skall som moderator leda samtalen på förmiddagen.

Allt som allt borgar det för en spännande dag uppe på Universum!

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.