Debatten om Nydalastugorna fortsätter

Om Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och det f.d. Rättvisepartiet socialisterna trodde att debatten om de uppskattade Nydalastugorna var över, så får de tänka om. Det är helt uppenbart att Umeås tre vänsterpartier inte har stöd för sin hårdföra rivningslinje bland umeåborna.

Deras argument om stugornas påstådda hot mot vattenkvaliteten i sjön håller inte, lika lite som argumentet att stugorna är ett hot mot Nydala som rekreationsområde.

Frågan är bara hur många stugor som kommer att hinna jämnas med marken av socialdemokraterna och deras städpartier, innan Alliansen – förhoppningsvis med stöd av Miljöpartiet – efter valet 2014 kan avbryta skövlingen av en värdefull kulturmiljö runt Nydalasjön.
 

Etiketter: , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Daniel

  Typisk borgarargumentering. Du ger inga som helst fakta till varför din åsikt är rätt, men du utmålar dig själv som hjälte och försvarare. Patetiskt.

 2. lf

  Ja,det är märkligt att du inte böjer dig för demokratiska fattade beslut. I andra politiska beslut som är fattade av en majoritet anser du att man skall uppriva?

 3. Anders Ågren

  Svar till Daniel (2012-12-03 09:55)
  Inga argument? Hänvisar till mina tidigare blogginlägg, samt flera insändare och debattartiklar i VK. Vi har fakta i målet på vår sida. Är det patetiskt? Jojo….

 4. Anders Ågren

  Svar till lf (2012-12-03 19:56)
  Felaktiga beslut skall man alltid ompröva. Självfallet. Om Alliansen får makten efter nästa val kommer vi så klart ha en annan politik i olika frågor, jämfört med när S och V styr. Det är liksom så det funkar i en demokrati….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.