Företagsbesök på Utebutiken i Umeå, ESAM m.fl

Idag blev det onekligen en tidig morgon. Upp vid 05 för att sedan ta första planet ner till Stockholm. Där väntar gruppmöte med moderaterna i SKL kl. 08.30

I onsdags ägnade jag däremot dagen åt företagsbesök i Umeå. Det är en gång i månaden som vi är ute med kommunstyrelsnes näringslivs- och planeringsutskott för att besöka olika företag i vår kommun: stora som små.

Photo: Ute på företagsbesök hela dagen. Börjar på Utebutiken i Umeå!

Igår började vi med ett himla intressant besök på Utebutiken i Umeå AB (bilden ovan), för att därefter besöka TV4 Västerbotten, ESAM AB och avslutningsvis UMIT Research Lab vid Umeå Universitet. Allt som allt en riktigt givande dag för oss i utskottet, med många nya kunskaper och informationer.

På återhörande!

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.