Vi som älskar Umeälven

 

Igår fick jag ett trevligt besök på stadshuset. Två av eldsjälarna bakom gruppen "Vi som älskar Umeälven", Anna Bandling och Hannah Hedengran – besökte mig och överlämnade tårta, samt en rad förslag de samlat ihop av engagerade umebor om hur vi kan förbättra och utveckla området utmed Umeälven, så att det blir ett ännu bättre och mer uppskattat besöksmål.

Alla som är någorlunda aktiva på sociala medier – oavsett det är på facebook, twitter eller instagram – har säkert stiftat bekantskap med gruppen "Vi som älskar Umeälven". Ett imponerande opinionsarbete genom att smart använda sociala medier för att uppmärksamma allt fantastiskt som man kan uppleva utmed Umeälven.

Vill du ta del av alla förslag som de lämnade över till mig? Klicka då¨HÄR!

Etiketter: , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Kjelle Jr

    -Men sicket bra initiativ! Trevligt att vi lyfter Älven som fenomen för Umeå, folket o besökare! Dax att göra älven, stränder o miljöer tillgängliga för oss här. Cykelbanor längst östteg mot obbola åter via holmsund mot gimonäs. Älven är magisk.

  2. Erik

    För att öka besöken skulle ju både miljö och fiskevänliga vattenkraftverk vara ett alternativ. Med god tid för fiskebestånden att återhämta sig hade fisketurismen hade skjutit i höjden… Men den tanken försvann lika snabbt som UG:s avsnitt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.