Umeåguiden nr 3

Senaste numret av Umeåguiden kom ut i fredags.

I artikeln "En ljus framtid spås" är jag intervjuad om hur jag ser på Umeås utveckling de senaste åren, och hur jag ser på framtiden för vår stad. Kortfattat, så är det en fantastisk utveckling som vi har sett för Umeå de senaste 10-20 åren och jag är övertygad om att det kommer att fortsätta utvecklas åt rätt håll. Viktiga pusselbitar är att få fart på bostadsbyggandet och ge goda förutsättningar för jobbmöjligheter även i framtiden.

Om du vill läsa det här numret, så kan du klicka på följande länk.

Trevlig läsning, och ha en fortsatt trevlig söndag!

 

 

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Anders Ågren

    Svar till lf (2013-03-26 19:42)
    Ja du, när det gäller de stora utvecklings- och infrastrukturbesluten har vi varit politiskt överens mellan de stora partierna. Så det handlar inte om att sola sig i glansen, utan vi är stolta över att ha varit delaktiga i den här utvecklingen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.