Följ mig på Instagram :)

Instagram är en gratis mobilapplikation för fotodelning och ett socialt nätverk som varit igång sedan 2010. Det får fler och fler användare. För egen del har jag hålit på med det ett tag, utöver FB och twitter. Nu ser vi att även lokalmedia i Umeå börjat aktivera och engagera sig på instagram. Kul!

Här ser vi hur VK i papperstidningen gör reklam för sitt konto på instagram. och här nedanför kan du se hur Folkbladets nyöppnade konto ser ut, med hittills fyra upplagda bilder.

 

Följ mig gärna på Instagram! För egen del följer jag 560 personer och är följd av 613 stycken. Kanske du blir nr 614?  Jag har användarnamnet andersagren, och här nedanför kan du se hur min profil ser ut. Se det som ett av många komplement till det jag skriver här på bloggen!

 

 

 

Etiketter: , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.