Skadegörelsen runt Nydalasjön

Ni har alla kunnat läsa om den skadegörelse som kommunala byggnader utsatts för runt Nydalasjön. Två grillstugor har bränts ner den sista veckan, liksom sju bryggsegment och två bänkbord. Händelsen är polisanmäld. Jag hoppas verkligen att de skyldiga blir avslöjade. Bara virkesvärdet uppges i en av lokaltidningarna till 300 000 kr. Några pengar för att bygga upp det som har förstörts, finns inte idagsläget.

Att promenera eller cykla  runt Nydalasjön är ett populärt nöje, och många brukar använda grillstugorna. Man samlas och har trevligt i fina omgivningar. Men nu är det alltså någon/några idioter som har kommit på idén att bränna ner stugorna.

Så förbannat onödigt.

Etiketter: , , , , ,

3 kommentarer

  1. Neothereal

    Den allra största ”skadegörelsen” av området orsakade av er politiker när ni absurdt nog valde att lägga fyrfiliga E4 rakt genom/mellan bostadsområdena i östra Umeå och intill Nydalsjöns rekreationsområde!
    Jag utgår att det som förstördes var försäkrat?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.