Kulturnatta – ett uppskattat arrangemang!

I helgen var det dags för årets upplaga av Kulturnatta, och jag såg på nätet att det verkar ha varit mycket folk på kvällen. Härligt! Ett bra arrangemang som vi ska vara stolta över.

Detta är ju en av de mest spännande helgerna i Umeå under året, då det händer oerhört mycket intressant och bra i centrum. För egen del var jag inne under dagen och kollade, då det på eftermiddagen och kvällen var fokus på ishockey, grillning med svärföräldrarna och sen Eurovision Song Contest.

Något som var mindre kul var hur det såg ut dagen efter. Det här fotot tog jag idag (söndag) vid 11.30 nedanför Rådhusparken. På samma sätt såg det ut utmed strandpromenaden utmed Umeälven. Redan på lördagkvällen fick jag höra via umeåbor på sociala medier att det var en oerhörd nedskräpning runt om i staden, med överfulla skräpkorgar som inte tömdes. Här måste det bli bättring! Det borde ju inte komma som en överraskning att det blir mycket folk vid Kulturnatta, och att man då måste öka insatserna för att hålla rent och tömma skräpkorgarna. Här finns förbättringspotential.

 

 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.