Möte med landets M-länsordföranden

Bild: Möte med alla M-länsförbundsordföranden, partihögkvarteret i Gamla Stan. Statsminister Fredrik Reinfeldt inleder dagen!

Jag är ju nu inne på mitt åttonde år som förbundsordförande för Moderaterna i Västerbotten, och det känns riktigt stimulerande och kul. I fredags var vi alla – landets M-länsordföranden – kallade till träff med partisekreterare och partiledare. Vi brukar ha det två gånger per år.

Vid fredagens möte inledde Fredrik Reinfeldt, och talade om det allmänna politiska läget och vägen framåt. Under partisekretare Kent Perssons pass gick vi igenom lite inför stämman i höst, samt EU-valet och de ordinarie valen 2014.

Tiden kommer att gå snabbt, och snart är vi där. Det ser vi fram emot 🙂

 

 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.