Intervju med TV4 om ekonomiska läget

Sparf%C3%B6rslag%20inte%20popul%C3%A4ra%20bland%20Ume%C3%A5politiker

Här kommer ett inslag från lokala TV4-nyheterna, där jag och Holmlund intervjuas om det ekonomiska läget. Helt klart står Umeå inför besparingar och hårdare prioriteringar bland olika verksamheter.

Det som tyvärr inte togs med i det här klippet, var att jag berättade att vi från Alliansen återkommer i höst med vårt  budgetförslag för 2014, där inriktningen även fortsättninsgvis blir att så långt det är möjligt värna kärnverksamheten som omsorg och skola.

Och förövrigt anser jag att vi bör följa tjänstemännens förslag och slopa det kvinnohistoriska museet och därmed spara 8 miljoner kr per år. Men mer om detta när budgetfrågan kommer tillbaka för hantering i höst.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.