Vackert bröllop i Umeå

Igår var jag och Åsa bjudna till bröllopet mellan Mattias X Lundberg och Lena Sandlin. Vigselceremonin ägde rum i Tegs kyrka – därefter var det bröllopsfest på Rex och festvåningen. Ca 150 gäster, så det var ett riktigt storslaget bröllop.

En riktigt trevlig fest, med tal, god mat, fyrverkerier och en underhållning som slår det mesta. Det visade sig nämligen att Charlotte Perelli dök upp som hemlig gäst och sjöng några av sina låtar. Till allmänt jublel såklart 🙂

 

Etiketter: ,

En kommentar

  1. @nders

    Alla bröllop är vackra.. även de utan Perelli!
    Men det var roligt att du fick vara med och att du fick uppleva detta.

    Jag har en fråga till dig Anders.
    Hur bär man sig åt för att få ett personligt möte med en kommunalpolitiker i Umeå?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.