Nya tag på nya bloggen :)

Nu är alltså bytet av system på VK-bloggen genomfört. De har bytt till WordPress, vilket är samma system som jag använder när jag bloggar på Folkbladet. Inget revolutionerande för min del således.

Tycker att det gamla systemet på VK var enklare än WordPress, men jag har hört de som hävdar motsatsen så det är väl en vanesak som så mycket annat. MItt största problem hittills har varit att ta mig in på den nya personliga administrationssidan, då jag inte hade fått något mail med nytt lösenord. Men det har löst sig på förmiddagen så nu är jag med i matchen igen 🙂

Ser några saker som inte följt med i flytten, bla. kopplingen till twitterinlägg som jag haft i högerspalten m.m. men det får väl lösa sig efterhand.

Idag väntar företagsbesök, och på eftermiddagen och kvällen: BIC-galan!

 

 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.