Övik, numera en del av Umeåregionen!

bild

 

Så är vi tillbaka i Umeå efter att ha tillbringat midsommarhelgen i Örnsköldsvik hos mina släktingar.

Det har varit några lugna och trivsamma dagar, dels i Gimåt hos min mamma, dels ute på Genesön hos min syster och hennes familj. Där hade vi turen att själva midsommarafton var solig och varm, medan regnet öste ner under natten och litegrann på midsommardagen. Men det gjorde inget för då kunde man hålla sig inomhus och läsa lite. Passade bl.a. på att läsa ut ”Två soldater” av Roslund och Hellström.

Det är verkligen vackert i Öviks omgivningar, inte minst utmed kusten. Många båtar passerade ute vid Genesön och jag kan verkligen rekommendera ett besök därnere. Övik, som numera dessutom är en del av Umeåregionen!

bild1

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.