Idag börjar höstkampanjen

Den här lördagen startar vi moderater höstkampanjen, där målet är att samtala med minst 100 000 väljare runt om i landet om hur vi gör ett bra Sverige bättre. Detta kommer att märkas även i länets kommuner. I Umeå kommer våra moderata  förtroendevalda till veckan att vara ute på dörrknackningskampanj, och givetvis kommer vi även att vissa dagar stå utanför COOP Forum och ICA Maxi.

Nu är det bara ett år kvar till valet. Då avgör du vem som ska styra Sverige, såväl som Umeå kommun För Nya Moderaterna handlar valet 2014 om jobben. Hur de kan bli fler, hur det kan bli mer lönsamt att arbeta och hur det ska bli enklare att anställa. Genom fokus på jobben och med omfattande satsningar på skolan, kvalitet i den gemensamma välfärden och ökad trygghet för alla, vill vi göra ett bra Sverige ännu bättre. Till skillnad från många länder i vår närhet står Sverige starkt genom en ansvarsfull ekonomisk politik, trots en tuff internationell finanskris med dess negativa konsekvenser.

Välstånd och välfärd skapas genom arbete. Valet i september 2014 står mellan de nya moderaterna och de gamla socialdemokraterna. Ett (S) som i Umeå mer och mer verkar utvecklas till ett rent vänsterparti. Det är dags för ett ”nytt kapitel i boken om Umeå”. Moderaterna och övriga Allianspartier står redo.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.