Ny vecka

Så mycket politik blev det inte i helgen. Vi var nämligen nere i Övik lördag-söndag och hjälpte min mamma att flytta – från villa till lägenhet. Ser att det kommit ytterligare några opinionsundersökningar som understryker att det är ett allvaligt läge för Alliansen, även om det som sagt är lång tid kvar till valet.

Idag är det full fart med möten från morgon till kväll, bl.a. telefonmöte med förbundsstyrelsen för Moderaterna i Västerbotten, och aftonen avrundas med julglögg för Moderaterna i Umeå. Vi brukar ha det arrangemanget för medlemmar och förtroendevalda varje år och denna gång kommer riksdagsledamot Edward Riedl att tala om aktuella nationella frågor.

Senare i veckan bär det av till Stockholm för årets sista sammanträden med Sveriges Kommuner och Landsting (SKL), men mer om det vid senare tillfälle. På återhörande!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.