Julglögg med Moderaterna i Umeå

Igår hade vi traditionsenlig julavslutning med Moderaterna i Umeå, på vår expedition. En trivsam tillställning där vi fick lyssna till vår riksdagsledamot Edward Riedl, som berättade om aktuella politiska frågor på den nationella nivån. Tillställningen var välbesökt och det var också en givande frågestund. Nu närmar vi oss som sagt jultider, och då går politiken in i ett lite lugnare tempo. Men efter nyår kommer det vara full fart igen.

Under hösten 2013 har vi fastställt valsedlar till riksdag, landsting och Umeå kommun. Alla valsedlar togs i fullständig enighet på nomineringsstämmorna och nu pågår förberedelserna inför 2014-års valkampanjer. Innan sommaren är det det valet till Europaparlamentet, och i september ordinarie val till riksdag, landsting och kommun.

Det är god stämning inom moderaterna i Umeå. Så har det inte alltid varit, om vi tittar bakåt i tiden. Men vi har lärt oss av tidigare misstag. Enighet ger styrka.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.