Julen närmar sig

Även om det är helg så är det full fart på alla fronter.

Julklapparna börjar vara inhandlade även om lite återstår att lösa. I december brukar kvällarna och helger fyllas av trevliga tillställningar, så också denna helg. Igår var jag och hustrun på trevligt samkväm hos våra vänner Edward Riedl och Lena Riedl, som inte bor så långt ifrån oss. Och idag ska vi på Öppet hus hos goda vänner Väst på stan.

Inom det politiska så blir det ett sista ryck den kommande veckan, innan jul- och nyårshelgerna. Vi har årets sista kommunfullmäktige på måndag, och resten av veckan är också fyllda av sammanträden: kommunstyrelsens arbetsutskott, UKF, regionråd i Vindeln på Umeåregionen och avslutningsvis möte med vårt lokala brottsförebyggande råd – UmeBRÅ på fredag.

Önskar er alla en fortsatt trevlig helg!

En kommentar

  1. Gunilla Billman

    Låter som en gemytlig o skön tillvaro. Hoppas Du och alla andra i samma läge njuter av den långa ledigheten ni har framför Er.
    Själv, bland många andra kryper jag in i vitrocken igen lagom tills andra kokar julskinkan och dricker glögg. Det fick jag lov att göra även i fjol och ser jag på mitt schema så är påsken, midsommar och nästa jul också ”mina”.
    Semester beviljas inte om man behöver en vikarie, vi måste spara, ligger minus i budgeten. Den lagstadgade semestern på sommaren fick vi när det passade arbetsgivaren dvs när avdelningen stängdes. Ingen ide längre att ha önskemål om de intjänade semesterdagarnas placering för arbetsgivaren är enväldig och tar inte hänsyn till min familj.
    Kan bara gratulera Er som får njuta tillsammans med era anhöriga av välbehövlig vila i dessa mörkertider….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.