Årets sista nummer av Nordsvenskan

bild

Årets sista nummer av Nordsvenskan kom i brevlådan i fredags. Det är medlemstidningen för Moderaterna i Västerbotten som utkommer fyra ggr per år. Redaktör är riksdagsledamot Edward Riedl och han har onekligen utvecklat tidningen på ett mycket positivt sätt genom åren.

Ett av de populäraste inslagen i tidningen är sidorna under rubriken ”Hänt i länet”. Där kan man läsa dels om arrangemang och kampanjer som varit runt om i länet bland de moderata lokalföreningarna, dels om aktiviteter som är på gång. I detta nummer om dörrknackning med moderaterna i Skellefteå, varmkorv och politik i Lycksele, skoldebatter, studiebesök och företagsbesök, besök i Europaparlamentet, MUF, medlemsmöte i Nordmaling, Moderatkvinnorna, Moderata Seniorer och Öppna Moderater etc etc.

Moderaterna i Västerbotten har under senare år haft en positiv medlemsutveckling, och 2013 verkar vi landa på femte plats bland landets alla M-länsförbund när det gäller medlemsutvecklingen. Det är naturligtvis positivt med en medlemstrend som går åt rätt håll. Vi behöver bli fler som vill ta på sig politiska förtroendeuppdrag, fler som vill hjälpa till i opinionsarbetet på gator och torg. Om du har funderingar på att bli medlem är det bara att du hör av dig. Kolla gärna in på partiets nationella hemsida eller vår egen för Västerbotten där du bl.a. kan läsa senaste numren av Nordsvenskan och annat matnyttigt.

Välkommen som medlem!

En kommentar

 1. lf

  Jag har lite svårt för dessa medlemstidningar.Hur kan en vanlig medborgare bilda sig en objektiv uppfattning.Allting ni förmedlar är ju positivt för moderaterna.
  Nä,vi får vår information från media som i stort sett är neutrala.
  Men då man läser på bloggen och bloggkommentarer då har ni ju inte rosat marknaden.
  Att er tidning skulle ändra på det håller jag högst osannolikt.

  Privat önskar jag dig och din familj en GOD JUL.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.