SKL-dagar

Så var det dags för månadens möte med Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) i huvudstaden. Åker ner på förmiddagen för att hinna med en särksild överläggning med partiföreträdare under dagen i Stockholm, följt av kvällsmöte med den moderata gruppen i SKL där vi får besök av riksdagsledamot Ewa Thalen Finné som kommer att prata om kommunallagsutredningen. Under torsdagen och fredagen är det genomgångar av beredningarnas ärendelistor med M-gruppen, Alliansträff, styrelsemöte med SKL. Alla partiers företrädare får också information gemensamt på torsdagen kring den omdiskuterade PISA-undersökningen, samt undersökningen om hot och våld mot förtroendevalda.

Full fart således. På återhörande!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.