#cykelkampen

top_large

Kul initiativ! Bara att anmäla sig 🙂 Ju fler som cyklar, desto bättre för miljön.

I år deltar Umeå för första gången i The European Cycling Challenge – eller Cykelkampen som vi kallar den – som är en årligen återkommande tävling där städer i Europa utmanar varandra om vem som kan cykla längst. Cykelkampen går ut på att den stad som cyklar flest mil vinner

Ju fler Umeåbor som är med, desto större chans har vi att vinna. Alla kan delta, unga som gamla. Anmäl dig redan i dag – och hjälp Umeå att slå 31 andra europeiska städer. Tävlingen är öppen och gratis för alla som bor, jobbar, studerar eller bara cyklar i de deltagande städerna.

Tävlingsregler

Tävlingen pågår 1-31 maj. Det går att hoppa in ända till sista tävlingsdagen. Gå med i ditt Umeås lag och registrera dina sträckor i Endomondo-appen eller på hemsidan. Alla typer av cyklar är tillåtna och du får registrera alla vardagscykelresor, exempelvis till jobb, skola, bio, kompisar och shopping. Sportaktiviteter med cykel får inte registreras.

Anmälan kan göras här: http://begreenumea.se/#/4937/Cykel-kampen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.