Vikten av nya arbetstillfällen

http://www.svtplay.se/video/2094770/vasterbottensnytt/3-6-19-15

I det här inslaget från SVT Västerbottensnytt kommenterar jag den nya etableringen med Ikano och det nya shoppingcenter de håller på att bygga på Söderslätt för 90 butiker, där de också blir grannar med IKEA inom kort. Detta betyder hundratals nya arbetstillfällen till vår region, fler företag, och ökade skatteintäkter.

Detta spelar roll! Detta speler roll för att vi ska kunnafinansiera sådant som skolor, äldreboenden, bussar, renhållning m.m. Människor måste ha arbete och betala skatt, för att vi ska kunna finansiera allt sådant som år gemensamt. Tydligentycker inte alla att detta med jobb och ordning och reda i ekonomin är så viktigt, men för vår gemensamma välfärd är det grunden för allt.

2 kommentarer

  1. LenaAndersson

    Pysselsättning är inte detsamma som ”jobb”, och ”pysselsättningsfasen” är detsamma som SLAVERI, och Fas 3 är dessutom OLAGLIG eftersom anordnarbidraget kan bryta mot EU:s statsstödsregler. Under förra året betalade Arbetsförmedlingen ut över 1,4 miljarder kronor i stöd till olika Fas 3-anordnare. Ni ansvariga I Alliansen bör alltså sättas i fängelse på grund av er omänskliga och OLAGLIGA politik!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.