Tack!

Mitt i alla eftervalsanalyser som nu haglar från tv-sofforna vill jag passa på att tacka alla valarbetare för moderaterna, såväl i länet som i min hemkommun Umeå. Vi har kämpat på hårt och intensivt, dock utan att nå ända fram.

På riksplanet förlorar Alliansen makten, men vad som kommer efter och hur Sverige ska kunna styras är högst oklart. Ser att många spekulerar om nyval inom några månader. Vi får väl se hur det blir med det. Men en stökig tid väntar. Reinfeldt kommer att avgå under våren som partiledare, och det var kanske väntat utifrån valresultatet men tråkigt. Han har skrivit historia under sin tid som partiledare. I Umeå lyckades vi hålla emot någorlunda, och gjorde ett bättre val än exempelvis 2006. Något ras blev det inte här för moderaterna och det är ändå ett styrkebesked.

Nu kommer rösterna att räknas igen, mandat skall fördelas slutgiltigt och exakt hur det blir i Umeå kommun vet vi först lite längre fram i tiden.

Men återigen – TACK till alla partister och ungdomsförbundare som kämpat för moderaterna i valrörelsen. Nu ska vi borsta av oss dammet, och se framåt!

2 kommentarer

  1. Leif

    Grattis säger jag, jag tror nämligen ni (Alliansen) fortsätter som tidigare, iofs utan stadsminister. Ni har ju redan byggt er politik med att lita på SD, så varför ändra sig nu?

    Dom bruna skjortor ni tar på er göms ju under era fina blåa skjortor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.