För ett bättre Sverige – bli medlem!

Nu börjar arbetet inför valvinst 2018. (Om inte S/MP-regeringen hinner kollapsa dessförinnan förstås. Då blir det nyval).

Vill du stödja vårt arbete för ett ännu bättre Sverige? Välkommen som medlem i Nya Moderaterna. Som medlem väljer du själv hur mycket du vill engagera dig. Oavsett om du väljer att bli politiskt aktiv eller om du med ditt medlemskap väljer att stödja vår politik blir du en del i förbättringen av Sverige. Du gör alltid skillnad.

Läs mer om hur du blir medlem på: https://www.moderat.se/bli-medlem

 

En kommentar

  1. "Dosan"

    Kom ihåg, om du blir medlem i ”nya” Moderaterna blir du medlem i ett parti som aktivt arbetar för att försämra landet vid varje tillfälle. Du ger ditt stöd till en politik som försämrar välfärden, säljer ut den och ger skattepengar till riskkapitalister och redan rika. Du ger ditt stöd till att sjuka sparkas ut ur Försäkringskassan och att rika människor får sänkta skatter och fler fördelar på bekostnad av sjuka och gamla.

    Alltid rött, alltid rätt. Så enkelt är det. Blåa politiker kommer bara att ljuga för dig och sedan ta ditt samhälle. Det är FAKTA och kan inte diskuteras.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.