Viktigt att vara förberedd för att kunna styra!

Stefan Löfven och Socialdemokraterna lyckades sitta vid regeringsmakten i två månader innan de förlorade den viktiga omröstningen om statsbudgeten. Trots att Löfven försäkrade att han inte enbart kunde bilda regering utan även kunde få igenom sin budget i riksdagen.

Så här går det när man inte har brytt sig om att göra några förberedelser! Är man inte förberedd så är man oförberedd, och då kan man inte heller styra landet.

En historiskt svag regering, med en historiskt svag statsminister. Regeringskrisen är akut.

Alliansen har stått fast vid välkända ställningstaganden. Allianspartierna har gått till val på sina förslag, och nu fullföljt detta efter valet – exakt det man sagt hela tiden. Att sedan inte S och MP klarar av att styra Sverige och inte varit förberedda på något område – ja det kan aldrig vara Alliansens fel.

Alliansens budget är bra för Sverige. S/MP-regeringens budget hade varit negativ för jobb och tillväxt.

Jag har fått frågor från media om vad som händer nu. Tja, väldigt bra fråga. Det finns ju några alternativ för vägen framåt. Men låt oss avvakta statsminister Löfvens presskonferens den närmaste timmen.

2 kommentarer

  1. Leif

    är ni förberedda att regera med nazisterna i 4 år till? Gissar att ni inte kommer glida förbi på samma räkmacka som ni gjorde sista 4 åren

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.