Mobilisering på alla nivåer

Efter gårdagens besked från Stefan Löfven om nyval den 22 mars så är det full fart på alla fronter. Igår var det bara att ta fram M-kampanjjackan igen – positivt att se på facebook att många andra moderater gjorde samma sak 🙂 För det är tuffa månader med kampanjande som väntar för oss partiaktiva.

Som länsordförande för Moderaterna i Västerbotten har jag på förmiddagen kallat vår länsledning till ett extra sammanträde redan nu på måndag, för att gå igenom läget. Dessbättre har vi en effektiv och samkörd organisation, där vi snabbt kan få alla nivåer och delar av partiet på fötter. Moderata ungsdomsförbundet spelar som vanligt en viktig roll i vårt kampanjarbete och där är entusiasmen påtaglig.

Jag har nu på förmiddagen även hunnit bli intervjuad av såväl SVT som VK om våra förberedelser, och vad som sker nu rent konkret. Mer om detta längre fram. Politiskt kan vi konstatera att Socialdemokraterna och Miljöpartiet inte har visat sig regeringsdugliga. De har en politik som är skadlig för landets tillväxt, deras politik innebär färre nya jobb (vilket de själva medger i budgetpropositionen!) och de kan som sagt inte styra landet.

Två månader av kaos borde räcka för svenska folket.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.