Business Arena för första gången i Umeå!

IMG_0053

Imorgon är det dags för evenemanget Business Arena i Umeå (ja, det startar förvisso redan ikväll med en välkomstträff).

Mycket glädjande att detta stora och viktiga evenemang för första gången arrangeras i Umeå! Business Arena är norra Europas ledande mötesplats för beslutsfattare i fastighetsbranschen och samhällsbyggnadssektorn. Sedan 2001 har det årligen genomförts i Stockholm. Därefter har det utökats till även genomföras i Göteborg, Malmö och till Almedalsveckan i Visby. Och nu även i Umeå!

På hemsidan kan man läsa följande om vad som väntar:

”Genom ett omfattande och mångsidigt program med högkvalitativa seminarier och talare fokuserar vi på en rad aktuella frågeställningar, trender och framtidsfrågor som är avgörande för Sveriges utveckling.

Konceptet är detsamma oavsett plats, men har givetvis regionala och lokala inslag beroende på vilken ort evenemanget arrangeras i. På Business Arena träffas bland annat nationella och internationella fastighetsägare, fastighetsutvecklare, fastighetsinvesterare, politiker, konsulter, arkitekter, regionföreträdare och samhällsbyggare för att utbyta erfarenheter, knyta kontakter och göra affärer. Genom att samla branschens alla ledande företag, beslutsfattare och aktörer vid ett och samma tillfälle hoppas vi på att varje Business Arena-arrangemang ska resultera i samhällsutveckling och nya affärer.

Det blir en intressant tisdag, och ett perfekt tillfälle för Umeåregionen att visa upp sig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.