Moderna och framtidsinriktade!

I lördags var jag på plats då 1000 moderata förtroendevalda samlades till möte för att diskutera partiets utveckling framåt, inte minst utifrån de sex politiska arbetsgrupper som har tillsatts. Det var en riktig vitamininjektion! Även vår partiledare Anna Kinberg Batra talade, och nämnde som en del i talet Ida Backlund och företaget Rapunzel i Umeå som ett föredöme. Kul!

En undersökning från Demoskop, som presenterades i helgen, visade att vi moderater är det parti som flest människor i Sverige upplever som moderna och framtidsinriktade. Det är en positiv utgångspunkt! Däremot är det mycket arbete som återstår att göra. Fyra delar är särskilt viktiga i det fortsatta arbetet, vilket lyftes fram av vår partisekreterare Tomas Tobé:

– Bevara vårt höga förtroende gällande Sveriges ekonomi

– Bredda vår jobbpolitik och förbättra integrationen så att fler kan gå från bidrag till jobb

– Stärka vårt förtroende i skolfrågan

– Ansvarsfullt ledarskap

Arbetat har bara börjat. Med sikte på att vinna valet allra senast i september 2018!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.