Full fart hos M i Västerbotten!

Senaste numret av Nordsvenskan kom i brevlådan igår. Det är medlemstidningen för Moderaterna i Västerbotten som utkommer fyra ggr per år.  Där kan man läsa dels om arrangemang och kampanjer som varit runt om i länet bland de moderata lokalföreningarna, dels om aktiviteter som är på gång. Om medborgardialog i Lycksele, M-laget i vintersim i Skellefteå, Moderatkvinnor på Tjejvasan, studiebesök, MUF-aktiviteter, Moderata Seniorer och Öppna Moderater. Rapporter från våra ledande företrädare i riksdag, landsting och kommuner. Etc etc.

Om du har funderingar på att bli medlem är det bara att du hör av dig. Kolla gärna in på partiets nationella hemsida www.moderat.se och se hur du enklast bär dig åt för att bli medlem.

Välkommen!

En kommentar

  1. lf

    Ja du Anders Ågren vad finns det för anledning att gå med i Moderaterna och även fördenskull i andra politiska partier i Umeå.Jag är en vanlig väljare och jag och andra försökte få information hur en anställning av en omvärdsstrateg gått till under fjolåret.
    En hel politikerkår var helt tyst.Jag anser att jag som skattebetalare vill få information om hur mina skattepengar används.
    Till slut fick jag ett svar från dåvarande kommunalråd, som ansåg att jag pratade ”skit” och att jag hade ingen aning om hur rekryteringar går till i Umeå kommun.
    Kan du lova mer öppenhet mot medborgarna om du blir ledande kommunalråd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.