Bra att samöva med våra vänner i NATO!

Ser att Vänstern kritiserar den pågående flygövningen som sker i Sverige tillsammans med NATO. Ingen är väl förvånad över det. Mönstren går igen. Tur att Vänstern, liksom dess kommunistiska företrädare, inte har något inflytande över säkerhetspolitiken i Sverige.

Arctic Challenge Exercise är en av världens största flygövningar som arrangeras. Den svenska delen av övningen leds från Norrbottens flygflottilj F21 på Kalax i Luleå. Övningen sker tillsammans med Finland, Norge, USA, Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Nederländerna och Schweiz.

Det är viktigt att öva tillsammans med våra vänner i NATO, och det sänder också en viktig signal till Ryssland. Nästa steg för Sverige borde vara ett medlemskap i NATO.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.