Medlemstidningen för M i Västerbotten

IMG_4197

Senaste numret av Nordsvenskan kom i brevlådan i torsdags. Det är medlemstidningen för Moderaterna i Västerbotten som utkommer fyra ggr per år.  Där kan man läsa dels om arrangemang och kampanjer som varit runt om i länet bland de moderata lokalföreningarna, dels om aktiviteter som är på gång. Om kampanjer i tex Skellefteå, Umeå, MUF-aktiviteter, Moderatkvinnorna, Moderata Seniorer, Moderata Studenter och Öppna Moderater, möten i Lycksele etc etc.

Om du har funderingar på att bli medlem är det bara att du hör av dig. Kolla gärna in på partiets nationella hemsida, där du också hittar hur du enkelt kan bli medlem.

Välkommen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.