”Modigt och hedervärt”……..?

 

Vi kan aldrig acceptera att politiker kränker eller trakasserar kommunanställda. Detta oavsett om politikern råkar vara socialdemokrat, moderat, vänsterpartist eller tillhörande något annat parti för den delen. Tyvärr händer det på sina håll, och då är det viktigt att markera det oacceptabla i situationen. Hur ska vi annars kunna värna en god arbetsmiljö?

 

I Umeå har det nu gått så långt att polisen själv gjort polisanmälan gentemot en politiker i Vänsterpartiet, för hur denne har betett sig mot en kommunanställd i anslutning till den illegala bosättningen som var uppe vid Klockarbäcken. V-politiker har tidigare hindrat kommunanställda i Umeå från att göra sitt jobb uppe på Nydala i anslutning till det illegala lägret där.

 

Vänsterpartiets gruppledare, Ulrika Edman, hyllar däremot sin partikollega för agerandet uppe vid Klockarbäcken och kallar det ”modigt och hedervärt”.  Det är alltså sanktionerat av V-ledningen i Umeå att trakassera kommunanställda när de gör sitt jobb. Det är alltså ”modigt och hedervärt” att skälla ut kommunanställda, skrika åt dem och kalla dem för ”idiot”? Övriga partiers företrädare inser att detta beteende är fullständigt oacceptabelt.  Men inte Vänsterpartiet. De gör istället tummen upp.

 

Vi kan aldrig acceptera kränkningar av vår personal. Att politiker kränker kommunanställda finns det tyvärr exempel på både här och där i vårt avlånga land. Även i vårt närområde. Men i Umeå kommun accepterar vi inte detta, och måste markera när sådant inträffar.

 

 

En kommentar

  1. Skrämmande

    Mycket bra skrivet. Detta är skrämmande hur det blivit 🙁 Det finns lagar och regler för oss som vi måste följa…men romerna har bara rättigheter tyvärr. Ni politiker som också är ute och flanerar på stan…tycker ni det är okej att några av romerna hoppar på folk med att köra upp muggen under näsan, både cyklande, gående och sittande folk efter Rådhustorget? Gör något, agera innan det är för sen…SD med Jimmie i spetsen gnuggar händerna och ler. Kom igen nu och hjälps åt innan det är för sent.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.