Män som trakasserar kvinnor = förlorare

Män som trakasserar och näthatar kvinnor är, bokstavligt talat, förlorare enligt en amerikansk forskningsstudie. Ofta med personliga problem. Det går att läsa om nyheten på SVT, Metro och andra ställen.

Ja, vem är egentligen förvånad? Det finns tyvärr många nättroll som härjar, och spyr ut sin galla. Ofta riktar dessa män sitt hat mot just kvinnor. Men genom att göra just det så riktar de egentligen strålkastaren på sina egna personliga problem. Förhoppningsvis kan snart lagstiftningen ändras så att det blir lättare att lagföra och döma dessa tokar.

 

3 kommentarer

  1. Leif

    Detta är ju inte ett nytt fenomen direkt, Ni hade 8 år vid rodret, varför hände inget då? Fullt upptagna med att sänka skatter och ge bidrag till rika människor?

  2. pelle

    men ni politiker är inte så mycket bättre ,ni spyr galla på debatter när ni pratar om andras politik tex skolan invandring vården försvaret man kan räkna upp så mycket ,jag tror inte det handlar om hat ,det handlar nog mer vad man tycker ,och vi har en yttrandefrihet i sverige som tur är då får man tycka som man vill,det är ju offentliga personer som får ta stryk ta bara den 17 åriga tjejen som sjunger som bölade ut i tidningar för hon inte fick finnas högst upp med dom större namnen ,är man så korkad att hon tror hon är madonna får hon tåla att det skrivs negativa saker om hon,men hon verkar ju även hata män så det jämnar vell ut sig i slutändan

  3. Thomas

    Problemet är ju bara att det nog blir svårt att lagföra någon -dels eftersom det finns goda möjligheter att vara anonym så det är ju i princip omöjligt att hitta rätt gärningsman om denne verkligen vill gömma sig. Och dels är det väldigt mycket av det vi gör online som ligger på servrar utomlands.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.