8 av 10 hushåll förlorar på regeringens budget

budget 2015 IG_640x640

 

6 kommentarer

 1. "Dosan"

  Dumheter. Jag undrar om ni borgare faktiskt kan tänka? Skatter är bra. Alla vinner på skatter, vi får fungerande välfärd. Att lägga skatt på bränslet är sunt och progressivt, vi måste bli bättre på att inte bränna bränsle i våra pengar. Höjd bränsleskatt stimulerar fler människor att köpa bilar utan förbränningsmotor, detta är positivt på alla sätt.

  Men det är klart, ni borgare vill leva i det förflutna och vill att en liten elit får smörja kråset medan alla andra lider. Synd att ni är så bakåtsträvande och onda att ni bara vill sänka skatterna för de rika men alla andra får bekosta kalaset.

  Alltid rött, alltid rätt. Så enkelt är det, kallas för fakta. Men det förstår ju inte ni.

 2. Leif

  Jo minsann lite skillnad nu än när ni la budgeten. 8 av 10 tjänar på budgeten, bara dom sämsta förlorar.

  Skoj att ni inte ens hävdar att det var annorlunda.

 3. Anders

  Varför röstar ni inte ner förslagen då? Sitt inte och gnäll då ni har all möjlighet att rösta nej. Istället kommer ni överens om DÖ för att förhoppningsvis kunna säkra makten senare. Inte undra på att ni tappar väljare till SD.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.